Home    DPC    Info

07-02-2012
Smink heeft nieuw logo

Het nieuwe Smink logo was al te zien op enkele vrachtwagens en op de wagen van het Rally Team Smink tijdens de Dakar van begin dit jaar. De komende periode zult u een verandering zien in al onze uitingen. Dit wordt gefaseerd ingevoerd. Inmiddels zijn veel materieel stukken voorzien van de nieuwe uitingen, en is dit op de locaties ook al op diverse plaatsen zichtbaar. De komende maanden zal dit verder doorgevoerd gaan worden. Met de nieuwe uitstraling willen we oude en vertrouwde waarden zichtbaar maken: Verantwoordelijk, No nonsense, Innovatief en Open. aldus het persbericht.

Deze vernieuwing is ingezet door onze moedermaatschappij Shanks. Door deze aanpassing willen we ons als groep krachtiger profileren. Naast een ander logo, wordt ook de huisstijl aangepast. Onderdeel hiervan is de slogan: Making more from waste.

Het nieuwe logo is inderdaad bijna identiek aan het Shanks logo, ook de toevoeging Part of Shanks Group maakt het overduidelijk. Helaas is de zeer herkenbare graafmachine verdwenen, door het verdwijnen van dit icoon en de nieuwe slogan licht de focus duidelijk meer op de afval gerelateerde werkzaamheden en niet meer het betrokken zijn bij grondwerken en de aanleg van grote infrastrucurele projecten. Het nieuwe logo is minder herkebaar als je het oude Smink logo kenden, de band met moederbedrijf Shanks is nu echter wel overduidelijk.

Tags : Design, Logo, Recycle, Milieu, Smink

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!