Home    DPC    Info

02-06-2010
Beesie geintroduceerd

De Beesies zijn los, in een reclame filmpje op youtube is de commercial te al zien. Bekijk hem hier.

Sander van der Laan, algemeen directeur van Albert Heijn: Beesie is de grootste supporter van het Nederlands elftal. Deze ultieme mascotte kan overal worden opgeplakt, maar je kunt hem ook buigen en ergens omheen draaien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met Beesie laten onze klanten - jong en oud - zien dat ze achter Oranje staan.

Met deze uitleg word meteen de kracht duidelijk, net als de Wuppies kun je het overal op plakken. Je kan het nu ook om items heen draaien, waarschijnlijk zullen we deze Beesies in het openbare leven weer veelvuldig tegen gaan komen.

Ook online zet Beesie z’n beste beentje voor om Oranje te steunen. Op Facebook en Hyves kunnen gebruikers voor zichzelf en hun vrienden een eigen Beesie supportersspandoek maken. Een speciale online toolkit biedt hyvers de mogelijkheid hun profielpagina geheel in Beesiestijl te pimpen om zo laten zien dat zij, net als Beesie, pal achter Oranje staan. Beesie heeft een eigen Wikipediapagina en gaat tijdens het WK ook twitteren. Bovendien kunnen voetbalfans via Windows Live Messenger speciaal ontworpen Beesie emoticons naar elkaar sturen en op een Beesie Flickrsite foto’s met Beesie uploaden. meld het persbericht.

Alleen de URL beesie.com, ahbeesie.com, ahbeesie.eu en beesie.eu zijn nog steeds helemaal leeg. Ik ben benieuwd wanneer deze life gaan, of zouden deze alleen gekocht zijn om eventuele meelifters de wind uit de zeilen te nemen.

UPDATE
Twitter is online http://twitter.com/ahbeesie. Ook zijn er al hyve pagina's, één is waarschijnlijk van een snelle fan http://wkbeesies.hyves.nl/.

Tags : Reclame, Marketing, Domein, Albert Heijn, Beesie, WK

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!