Home    DPC    Info

22-03-2012
AH to go heeft nieuwe look

Afgelopen maandag opende in Amsterdam de eerste vernieuwde Albert Heijn to go, met een nieuwe inrichting en een nieuwe look. Naast alle eetbare bites, kun je ook digitale 'Bites to go' meenemen in de winkel. Dit is online fun to go, waarmee de klant dagelijks verrast wordt. Naast de Bites to go heeft Albert Heijn to go ook een mobiele website en is ze te vinden op Facebook, Pinterest en Twitter. Binnenkort zal de winkel ook gratis wifi aan alle voorbijgangers geven. aldus het persbericht.

De winkel heeft een totale metamorfose ondergaan en van binnen en buiten een nieuwe uitstraling gekregen. Om een energieke sfeer uit te stralen, maakt Albert Heijn to go gebruik van vrolijke kleuren zoals magenta, oranje, groen en paars. Alle producten zijn in een nieuw jasje gestoken, die perfect aansluiten bij de nieuwe inrichting.

Het nieuwe logo van Albert Heijn to go is helemaal anders, het herkenbare AH beeldmerk is verdwenen en in plaats van de toevoeging to go aan het herkenbare beeldmerk zal in de nieuwe huisstijl het to go juist het meest opvallen. Het to go staat in een aanhalingsteken, waarbij de kleur kan wisselen. De worden Albert Heijn staan er of voor of klein eronder. De nieuwe huisstijl is goed multimediaal inzetbaar en komt overal terug van de mobiele website, tot de tassen en verpakkingen. Mede door de QR-codes op de Bites to go en de speciale mobiele website is het duidelijk dat de Albert Heijn to go zich richt op meer interactie met de bezoekers en in het persbericht wordt ook duidelijk gemaakt waarom en wat er op deze mobiele website is. Deze is voorzien van alle informatie, aanbiedingen en klanten kunnen op een speelse manier feedback geven. Albert Heijn to go wil graag horen wat klanten van de winkel vinden, zodat ze nog verder kunnen verbeteren en aansluiten bij de wensen van klanten.

Tags : Design, Logo, Mobiel, Albert Heijn, to go, Winkel

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!