Home    DPC    Info

09-05-2012
Campina heeft nieuw logo

In de supermarkt zag ik deze week een ander Campina logo. Uiteraard koop je dit product dan niet, maar je schrijft wel op dat het logo er anders uitzag. Op www.campina.com en www.campina.be staat nog het bekende logo maar op www.campina.nl staat een nieuwe. Een grote reslutie heb ik nog niet kunnen vinden, vandaar deze bedroevende kwaliteit. Het enige wat er op de site te vinden is staat onder de sectie nieuws. Vanaf volgende week krijgen je vertrouwde Campina melk, karnemelk en yoghurt producten een nieuw jasje. Houd het zuivelschap in de gaten. Hieronder de huidige verpakkingen.

Er komen dus nieuwe verpakkingen aan met daarop een nieuw logo. Er zijn al wat dingen die opvallen, Campina staat er nu weer met een kapitale C, de i heeft weer een eigen stip gekregen en achter de lensflare lopen nu donkere en lichte groene banen die de sugestie van een weiland of akker oproepen. Ook heeft het logo linksonder en rechtsboven een groene baan die onder de witte uitkomt, en aan de binnenkant van de witte lijn zit rechtsboven een donke schaduw. Ik hou jullie op de hoogte.

Update 20-05-2012
Op mijn informatie verzoek, kreeg ik het antwoord dat ik geen antwoord ga krijgen. Dus bij gebrek aan goed formaat logo en productfoto, de volle en halfvolle melk op de foto gezet en deze naast de oude verpakkingen gezet. Ook even een pak onder de scanner. Helaas is de kwaliteit van het logo nog steeds niet echt geweldig, maar beter iets als niets.

Update 02-10-2012
Eindelijk een fatsoenlijk logo gevonden, dus deze is aangepast.

Tags : Design, Logo, Campina, Zuivel, Verpakking

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!