Home    DPC    Info

15-07-2010
Het nieuwe Gamma logo

Gamma is vernieuw, het logo is anders, maar ook de inrichting van de bouwmarkten zelf gaat op de schop. Naast de spullen om te klussen komt er ook meer aandacht voor decoratie en accessoires voor in huis. Om de folder eens te citeren: U kent ons als de bouwmarkt voor alle klussen in en om het huis, maar voortaan kunt u ook bij ons terecht voor het verfraaien van uw huis. Ook word het nieuw imago van de gamma aangeprezen in een reclame waarin de grootste gamma van Nederland wordt verbouwd.

Duidelijk is dat de gamma de indeling en producten in de bouwmarkten flink wil veranderen. Ook het logo is anders dat is nu moderner en beter leesbaar. In andere worden, het logo is aangepast, maar de herkenbaarheid van het beeldmerk moest behouden blijven.

De achtergrond kleur is minder fel geworden en de letters hebben ronde hoekjes gekregen op plekken waar bij de meeste lettertypes de letters normaal gesproken ook rond zouden aflopen. Het logo is inderdaad nog steeds herkenbaar in een oog opslag en de wijzigingen zijn minimaal. Toch is dit logo rustiger en moderner om te zien en zal het zeker helpen om het imago wat meer van het klussen af te halen.

Tags : Design, Logo, Reclame, Gamma

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!