Home    DPC    Info

20-09-2012
Nieuw logo Air New Zealand

Air New Zealand heeft zijn huisstijl aangepast. Voor het einde van dit jaar zal de huisstijl ingevoerd zijn. Ons iconische symbool, de Koru, zal blijven maar zal wel in onze nationale kleur gezet worden in plaats van de blauwe en groene tinten die vandaag de dag op de staart staan. Naast deze aanpassing introduceren we ook een nieuwe letter stijl voor de Air New Zealand naam, die op al onze nieuwe vliegtuigen gezet zal worden. aldus Mr Fyfe CEO van Air New Zealand.

Air New Zealand begon al zwart te gebruiken in hun huisstijl tijden the All Blacks campagne van vorig jaar. Zwart bevalt bij onze klanten en bij het personeel, die het identificeren als de kleur van Nieuw Zeeland en als een natuurlijke keuze voor de nationale luchtvaartmaatschappij. Het maakt ons trots en het is onderdeel van de Kiwi identiteit en een symbool voor het Kiwi succes op het wereldtoneel.

Het nieuwe logo bevat een fris en schreefloos lettertype die iets gekanteld is, wat een gevoel van beweging oproept. Voor de rest is het logo dankzij het simpele zwart, bijna overal op te gebruiken en geeft ook een statige indruk. Vanaf volgend jaar zullen de eerst vliegtuigen met deze nieuwe huisstijl verschijnen.

Tags : Design, Logo, Air New Zealand, Luchtvaartmaatschappij

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!