Home    DPC    Info

24-09-2012
Seat krijgt nieuw beeldmerk

De nieuwe Seat Leon wordt voorzien van een nieuw bleedmerk. Het nieuwe SEAT-logo is bij de derde generatie Leon terug te vinden op de grille, de achterklep en op het stuurwiel. Daarmee is de nieuwe Leon het allereerste model van de Spaanse autofabrikant dat van het nieuwe beeldmerk wordt voorzien. aldus het persbericht.

Het nieuwe logo is strak en stijlvol en verwoordt de precisie en elegantie van de nieuwe designtaal van SEAT. Tegelijkertijd weerspiegelt het beeldmerk de capaciteiten van SEAT op het gebied van engineering en kwaliteit. De introductie van het nieuwe SEAT-embleem op alle visuele materialen en locaties waar het merk actief is, vindt in september plaats op de Autosalon van Parijs.

Bij het nieuwe logo zal rood als hoofdkleur verdwijnen en vervangen worden voor zwart. De S is minder rond en bestaat nu nog maar uit 2 delen, er is nu nog maar 1 onderbrekings lijn in het logo. Het nieuwe logo is iets minder herkenbaar, maar nog steeds herkenbaar genoeg. Het nieuwe beeldmerk geeft wel een degelijke en betrouwbare uitstraling.

Update 02-10-2012
In het persbericht van afgelopen week stond het complete logo, het rood verdwijnt dus niet helemaal. De letters zijn smaller en zonder schaduw, de bocht uit de letter A is ook linksonder bij de E te zien. Ook lijkt de S meer op de grote S uit het logo.

Tags : Design, Logo, Automotive, Seat

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!