Home    DPC    Info

01-03-2010
Acties niet te voorkomen

Vrijdag middag kreeg ik een mail met de reactie van Dr Oetker, in de mail staat ´Ons internetbureau vertelde ons dat dit soort acties helaas niet altijd te voorkomen zijn.´. Er word ook vermeld dat ze de stemmen wel controleren. Blijkbaar vinden ze de controle dus danig veilig dat het stemmen best onveilig kan.

Toch vind ik heb bijzonder, helemaal na alle heisa rond hetzelfde type lek bij just-eat.nl [Lees artikel op tweakers.net], dat er nog steeds internetbureaus zijn die dit niet kunnen voorkomen. Dat terwijl ik in mijn eerste melding zelfs een mogelijke oplossing heb aangedragen voor het probleem.

Als de prinses.nl wedstrijd is afgelopen, zal ik in een blogpost de precieze acties uitleggen hoe je stemmen kon manipuleren. Voor nu hebben we prinses Gabrielle weer geupload en heb ik gevraag of ze de echte stemmen weer terug krijgt aangezien ik er van uit ga dat ze alle e-mailadressen die zijn geregistreerd niet hebben weggegooid.

Tags : Website, Beveiliging, Dr Oetker, Partout, Exploit

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!