Home    DPC    Info

12-12-2012
Noordwijk rolt huisstijl langzaam uit

De gemeente Noordwijk had aan het begin van dit jaar al gemeld dat ze een nieuwe huisstijl en logo hadden, maar er was niks over te vinden. De website van de gemeente Noordwijk is op dit moment nog steeds in de oude huisstijl, wel ging er deze week een persbericht uit dat het wagenpark werd vernieuwd en in een nieuw jasje werd gegoten. De auto is voorzien van de vernieuwde huisstijl. Op het moment dat zaken vervangen worden dan wordt hier ook het vernieuwde logo van de gemeente Noordwijk voor gebruikt. Dit om de kosten van de doorvoering van de vernieuwde huisstijl zo laag mogelijk te houden.

Het nieuwe logo van de gemeente Noordwijk is gebaseerd op het gemeentewapen. De kleuren zijn verdwenen en ook alle toevoegingen, lijnen en de bloem. Het nieuwe logo is het wapen, met daarnaast de naam in kapitalen, gemeente wordt ook weer met een hoofdletter geschreven en het schreefloze strakke lettertype is vervangen voor een klassiek en statig lettertype. Het nieuwe logo oogt rustig en duidelijk, wanneer deze nieuwe huisstijl helemaal is uitgerold en de website zijn geupdate is niet te zeggen.

Update 17-12-2012
Hierboven zijn wat dingen doorgestreept, deze waren niet correct. Nadat een Communicatieadviseur van de gemeente contact met ons had opgenomen is ze zo vriendelijk geweest om ons de eerste versie van het huisstijlhandboek toe te sturen. Het sublogo met bloemenbadplaats blijft bestaan. Onderaan staan een aantal afbeeldingen met de uitwerking van de huisstijl voor enveloppen, mappen, visitekaartjes, etc... Alles wordt zo spoedig mogelijk vervangen, er wordt gewerkt aan een nieuwe versie van het huisstijlhandboek en de website zal in 2013 vervangen worden.

Tags : Design, Logo, Huisstijl, Gemeente, Noordwijk

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!