Home    DPC    Info

23-09-2010
Nieuw logo PwC

PricewaterhouseCoopers heeft een nieuwe huisstijl. Het meest opvallende is het nieuwe logo. Sinds 1998 worden de namen PricewaterhouseCoopers en PwC binnen en buiten het bedrijf door elkaar gebruikt. Met het nieuwe logo is dat voorbij, alleen op juridische stukken word nog de volledige naam gebruikt.

Het meest opvallende aan het nieuwe logo zijn de strakke recht uigelijnde letters en de vele kleuren. Het logo is totaal anders en het zal zeker lang duren voor mensen dit meteen aan PricewaterhouseCoopers zullen koppelen. Wel is er met het nieuwe logo meer mogelijk in de communicatie. De website maakt gebruik van de verschillende kleuren uit het logo en bij de startpagina is te zien dat het logo op meerdere wijze toepasbaar is.

Het logo is ontworpen door PwC`s Global Brand Team en het Network Leadership Team met de assistentie van de wereldwijde brandingconsultant Wolff Olins. Volgens het persbericht is het logo ook tot stand gekomen na overleg met hun cliënten, partners en de medewerkers. Het logo moest makkelijker te gebruiken zijn voor digitaal en online gebruik. Op de website is duidelijk te zien dat dit inderdaad gelukt is, wel is het nieuwe logo even wennen.

Tags : Design, Logo, PwC, Wolff Olins, Consultancy

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!