Home    DPC    Info

04-03-2013
Nieuwe huisstijl voor Hendi

Hendi lanceert een nieuwe huisstijl en de nieuwe website is ook gelanceerd. Naast het logo zijn ook verpakkingen, handleidingen en alle andere uitingen van een nieuwe stijl voorzien. Ook gaat het bedrijf bezig met social media.

Wij wilden een logo dat kon meegroeien met de tijd en klaar is voor de toekomst. Het logo van Hendi bestond intussen al een aantal decennia en daar was niets mis mee. Toch hebben wij gekozen om samen met een Italiaanse designer te kijken naar de mogelijkheden tot verbetering. En volgens ons is dat gelukt. Wij denken dat dit gerestylede logo goed past bij wat Hendi wil uitstralen: kwaliteit, professionaliteit en innovatie. aldus Tom Buch, CEO van Hendi Food Service Equipment.

Het nieuwe logo is herkenbaar en bevat dezelfde elementen als het oude. De grijze vlakken achter de letters zijn verdwenen en ook is het boord van een nieuwe look voorzien. Het onderschrift is ook recht neergezet. Deze aanpassing sluit aan bij de wat Tom Buch zei, een nieuwe logo dat weer kan meegroeien. Dat met het oude niets mis was, valt te betwijfelen aangezien ze zelf voor een nieuw logo gekozen hebben. Gelukkig hoeven we over het oude logo niks te zeggen.

Tags : Design, Logo, Hendi, Voeding

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!