Home    DPC    Info

26-03-2013
Nationale Sportweek in nieuw jasje

NOC*NSF en De Lotto geven de sportpromotie samen een extra impuls via de Nationale Sportweek. Een mooi moment om de Nationale Sportweek een nieuw gezicht te geven met een nieuw logo en huisstijl. aldus het persbericht.

De Nationale Sportweek heeft een prachtig nieuw logo gekregen. Een combinatie van verschillende kleuren en vormen die verwijzen naar de diversiteit van sportdisciplines, de bijbehorende sportbonden en hun aangesloten clubs. De onderlinge verbondenheid, zoals die ook tot uitdrukking komt tijdens de Nationale Sportweek, komt hier goed in naar voren. aldus Gerard Dielessen, algemeen directeur NOC*NSF.

Het nieuwe logo is totaal anders, het bestaat uit 3 schilden met elk een andere kleur. Op het linker schild staat het logo van het NOC*NSF en op rechter schild het logo van De Lotto. Het nieuwe logo roept als eerste het gevoel op dat er meer aandacht naar het NOC*NSF en naar De Lotto moet gaan, ik krijg niet meteen het gevoel dat ik de diversiteit van sportdisciplines, de bijbehorende sportbonden en hun aangesloten clubs zie. In de uitwerking zoals deze in de huisstijlgids zijn te vinden zijn het NOC*NSF en De Lotto iets minder dominant aanwezig. De kleuren zijn wel lekker fris en opvallend en het logo lijkt vooral beter doordat het vorige logo niet echt geweldig was.

Tags : Design, Logo, Sport, NOC*NSF, De Lotto, Nationale Sportweek

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!