Home    DPC    Info

05-05-2013
Nieuwe huisstijl en logo Dirck III

Eind maart ging de eerste Dirck III winkel in Amersfoort open met het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl. De stijl, ontwikkeld en ontworpen door Li Moon, heeft een stoere en eigentijdse uitstraling die goed past bij het karakter van Dirck III: daadkrachtig ondernemerschap, klantgericht en een nuchtere kijk op wijn.

We waren toe aan verandering, het resultaat is verbluffend; het lijkt wel of je ineens heel ergens anders binnen komt. Tot je de lage prijzen, het extra uitgebreide assortiment en de spectaculaire acties ziet. Dan weet je maar weer al te goed waar je bent: bij Dirck III, de beste en goedkoopste slijterij van Nederland! zegt slijterijmanager Ramon van der Puij.

Het nieuwe logo is totaal anders, de letters in zwart en rood op een houtachtige ondergrond. De letters hebben de uitstraling van letters op kraten of dozen net alsof ze er met een sjabloon opgespoten zijn. Naast de letters staat een wijnglas en het geheel zit ingesloten door een grijs kader met onderbrekingen. Het logo laat duidelijker zien dat het om een slijterij gaat en oogt erg fris.

Tags : Design, Logo, Huisstijl, Winkel, Li Moon, Slijter, Dirck III

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!