Home    DPC    Info

21-10-2010
Besseling in beweging

Ter eren van het 25 jarige bestaan heeft familiebedrijf Besseling een nieuw logo geïntroduceerd. Het oude logo werd na 15 jaar vervangen. Het nieuwe logo is strakker en voorzien van een ander kleur gebruik. De kleuren van het nieuwe logo zijn natuurlijke kleuren en staan voor vreedzaam, verantwoordelijkheid, trouw, eerlijk, verstandig, hardwerkend, nieuw leven, groei en veiligheid. Kenmerken die passen bij Besseling. aldus het persbericht.

Bij het oude logo waren de drie bedrijfsonderdelen zichtbaar, zoals de koerierswagen, taxi en touringcar. Deze werden ook los ingezet, in het nieuwe logo is gekozen voor een kompas in een cirkel. Ook geeft dit logo in het algemeen aan dat ze mensen en spullen vervoeren in plaats van de bedrijfsonderdelen op te sommen. In het logo is een kompas en een cirkel opgenomen, het kompas geeft steeds de juiste richting aan, opdat we altijd de juiste weg voor de klant vinden. De cirkel staat voor oneindigheid. Dat is Besseling. Wij zijn continu in beweging, Besseling vervoert.

Het logo is duidelijk en volwassenen, ook zal deze sneller herkend gaan worden omdat er nu een meer uniformer gebruik in alle bedrijfsonderdelen zal optreden. Ik denk alleen wel dat de kenmerken die het persbericht opsomt meer gebaseerd zullen worden op ervaring en service dan door het kleurgebruik in het logo.

Tags : Design, Logo, Besseling, Transport

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!