Home    DPC    Info

01-12-2010
Een nieuw gezicht voor Beek

Per 1 januari 2011 gaat de gemeente Beek een nieuw huisstijl gebruiken. Het oude logo van de gemeente stamt uit 1989. Intussen heeft de gemeentelijke organisatie veel ontwikkelingen doorgemaakt. Het nieuwe gezicht straalt uit waar de gemeente vandaag de dag voor staat en past beter bij de huidige identiteit. aldus het persbericht

De nieuwe identiteit draait om de B een groot en klein stuk. Oranje voor genieten en de kwaliteit van leven en paars voor degelijkheid en in het midden ontmoet dat elkaar. Rond én vierkant: van sociaal bewogen tot strikt in het nakomen van afspraken aldus het persbericht. De vormen en kleuren zijn samen de B van Beek.

Als ondertitel is gekozen voor ‘uw gemeente’, omdat het niet een gemeente is maar de gemeente van zijn inwoners. De gemeente waar u een binding mee heeft en deel van uitmaakt. ‘Uw gemeente’ is ook heel persoonlijk; voor iedereen betekent Beek weer iets anders. De nieuwe huisstijl is herkenbaar en duidelijk. De kleuren werken goed samen en de vorm van de grote B komt terug in de kleine b van ‘beek’. Ook de nieuwe ondertitel komt sterk en duidelijk over ‘uw gemeente’.

Tags : Design, Logo, Gemeente, Beek

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!