Home    DPC    Info

04-01-2011
Beesel, Gewoon Anders

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie heeft burgemeester Oord het nieuwe logo van de gemeente Beesel onthuld. aldus het persbericht. Beesel heeft dus sinds 1 januari een nieuw logo, deze word wel gefaseerd ingevoerd om kosten te besparen. De grootste verandering is de toevoeging van de draak aan het logo.

De Beeselse draak is terug in ons gemeentelogo. Ons nieuwe logo staat voor lef een daadkracht. Dit zijn de eigenschappen die we als gemeente willen uitstralen. We zijn een zelfstandige, bestuurskrachtige gemeente en dat laten we zien!

In het nieuwe logo is de draak uit het oude gemeentewapen terug, ook is de slogan ‘Beesel, Gewoon Anders’ in het logo opgenomen. Uit het persbericht word duidelijk dat deze slogan al wel een keer voorbij was gekomen, maar nu een vast onderdeel van het logo is geworden. De letters in het logo zijn forser en meer aanwezig. Ook zijn de kleur van de draak en de slogan goed op elkaar afgestemd. Het logo is een grote verandering ten opzichte van het oude, toch zal dit logo voor mensen uit Beesel herkenbaar zijn vanwege de draak, die symbool staat voor Beesel en het terugkerende draaksteken in de gemeente.

Tags : Design, Logo, Gemeente, Beesel

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!