Home    DPC    Info

12-01-2017
Voor jou, van Verhage

Verhage beleeft dit jaar haar 50-jarig jubileum. In 1967 starten Joop en Pim Verhage een snackbar in Rotterdam, nu 50 jaar verder opent in maart de 37e vestiging. Naast het feit dat ze zijn gegroeid naar zoveel verstigingen leveren ze ook nog kwaliteit. Afgelopen jaar stonden 25 van hun filialen in de Cafetaria Top 100. 1 januari is de nieuwe huisstijl van Verhage officieel onthuld. Bestaande uit een nieuw logo, met een nieuwe slogan: “Voor jou, van Verhage” en een nieuwe merkuitstraling. Aan de Peppelweg is er al een nieuwe store geopend die ook online te bekijken is.

Het beeldmerk met de V is inderdaad ons primaire logo. Deze letter is afkomstig uit ons oude, rode logo en moet de link zijn en blijven met 50 jaar Verhage historie. Omdat de consument deze letter niet direct zal associëren met het merk Verhage, gebruiken we het nieuwe logo in eerste instantie zo veel als mogelijk in combinatie met onze nieuwe slogan “voor jou, van Verhage”. Zo hopen we op termijn te realiseren dat deze letter V onlosmakelijk verbonden wordt met de merknaam Verhage. aldus Kevin ter Maten van de marketingafdeling van Verhage.

Zoals al aangegeven door de marketingafdeling is het de bedoeling om alleen de V te gaan gebruiken op termijn, een behoorlijke ambitie die zeker haalbaar is. De V is gedraaid in een cirkel geplaatst, er is gekozen voor een egale achtergrond in de kleur grijs of de kleur wit. Zoals je hierboven kan zien is de V het belangrijkste onderdeel van de huisstijl met daaronder de slogan. Op de gevel van de nieuwe store in Rotterdam staat er nog wel Verhage op de gevel in dezelfde stijl als de slogan. Met de slogan wordt duidelijk dat het bij Verhage nu nog meer om de klant draait. De huisstijl is hoofdzakelijk intern ontwikkeld door de marketingafdeling, maar tijdens het ontwikkel proces is er sporadisch contact geweest met een reclamebureau om te klankborden.

Tags : Design, Logo, Huisstijl, Voeding, Verhage

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!