Home    DPC    Info

10-01-2011
Dat is mijn Sint-Oedenrode

Sind 4 januari 2011 maakt Sint-Oedenrode gebruik van een nieuwe huisstijl. De nieuwe huisstijl past bij de vele kwaliteiten die Rooi kenmerkt: groen, cultuur, historie, ondernemend en bruisend. Het is er goed wonen, werken of recreëren. Duidelijk mag zijn dat Rooi een statement mag maken: Rooi mag zich onderscheiden! aldus het persbericht.

Het rode kasteel is afgeleid van het historische wapen van Sint-Oedenrode. Het is duidelijk en strak uigevoerd. Ook de letters van het logo zijn strak en duidelijk, waardoor een rustig en goed leesbaar logo ontstaat. De kleuren passen goed bij elkaar, een opvallende kleur rood en een natuurlijke kleur blauw. Ook in de andere uitingen van de gemeente is deze huisstijl duidelijk en herkenbaar. Ook is het duidelijk te zien dat de nieuwe huisstijl veelzijdig toepasbaar is, wat belangrijk is voor een organisatie met veel verschillende soorten communicatie naar buiten.

Ook is er bij de nieuwe huisstijl een nieuwe slogan (...) Dat is mijn Sint-Oedenrode, breed toepasbaar en pakkend. De gemeente wil zich met de nieuwe huisstijl sterk in de markt zetten. Het is een duidelijke en goed herkenbare huisstijl met een zeer herkenbaar beeldmerk. Er is een gevoel van trots op de eigen organisatie en ook op onze mooie gemeente. Dát willen we dan ook graag onderstrepen in de wijze waarop we ons presenteren!

Tags : Design, Logo, Gemeente, Sint-Oedenrode

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!