Home    DPC    Info

20-01-2011
Nieuw logo RAI Vereniging

RAI Vereniging is 2011 voortvarend begonnen door tijdens de nieuwjaarsreceptie van donderdag 13 januari een nieuw logo te presenteren. Eigentijdser, moderner en krachtiger zijn de kwalificaties die aan het nieuwe logo moeten worden toegedacht. aldus het persbericht. De uitrol van het nieuwe logo zal geleidelijk plaatsvinden. Dat levert vooral qua kosten een voordeel op. Zo zal de lay-out van deze Nieuwsbrief met ingang van volgende week het nieuwe logo gaan gebruiken. Briefpapier en visitekaartjes zijn vanaf heden beschikbaar en sinds vanochtend wappert er een nieuwe vlag op ons kantoor.

Het is de bedoeling om vanuit het nieuwe logo de vernieuwde huisstijl te vertalen in al onze communicatie-uitingen, zegt Harald Bresser, manager Communicatie & PR. Het huidige bekende logo, dat alleen uit letters bestaat, is niet meer van deze tijd. Het valt weg ten opzichte van andere logo’s en komt daarmee onze herkenbaarheid niet ten goede. Het nieuwe logo is inderdaad terug te vinden op meerdere plekken, zo kan deze ook als tekstwolk worden ingezet en vullen het ronde logo en de tekstwolk elkaar goed aan.

Het nieuwe logo is moderner en krachtiger maar vooral breder inzetbaar in verschillende mediavormen. De bedoeling is dat het nieuwe logo beter opvalt en door de kleurstelling verfrissend en jonger is. De kleur is inderdaad lichter, en het logo valt wel beter op. Wat ook opvalt is dat in het nieuwe logo de a van rai een ronder letter is, wat er voor zorgt dat het wel minder herkenbaarder is geworden. Toch blijft door de letters in onderkast het logo goed herkenbaar als het logo van de RAI Vereniging.

Tags : Design, Logo, RAI, Vereniging

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!