Home    DPC    Info

05-02-2011
HAK in een nieuw jasje

Vandaag zag ik in de supermarkt twee potjes HAK naast elkaar staan, zelfde product ander etiket, ander logo. Dus HAK heeft een nieuw jasje. Na even te zoeken vond ik inderdaad de nieuwe stijl Alle etiketten van HAK worden vernieuwd, waardoor de potjes weer een frisse en hedendaagse uitstraling hebben. Doordat op vrijwel elk groente-etiket het bijhorende veld staat afgebeeld, ziet u nu ook waar de groenten vandaan komen. Daarnaast is het logo veranderd. Het is gebaseerd op het oude logo, maar met een eigentijdse uitstraling. Duidelijk en krachtig. Hierdoor herkent u uw favoriete potje van HAK nu nog sneller in uw supermarkt! aldus de website van HAK.

Een logo dat gebaseerd is op een oude logo met een vernieuwd uitstraling. Het nieuwe logo lijk inderdaad meer op het oude logo van HAK, de rode onderbroken cirkel met de zwarte letters. Het nieuwe logo is ook duidelijk en krachtiger doordat het rustiger is en meer witruimte bevat. Het lettertype is hetzelfde gebleven en is voorzien van een 3d effect door hier en daar een highlight te plaatsen.

De potjes HAK zullen net zo herkenbaar zijn. De meeste mensen zullen de verandering in het logo niet zo heel snel opvallen. Wat meer opvalt is de andere vorm etiket en het afbeelden van een groente veld in plaats van de groente op een zacht groene ondergrond. De meeste mensen zullen hun HAK producten ook gewoon blijven meenemen omdat deze nog steeds op dezelfde plek staan als hiervoor. Het lijkt me ook niet dat deze verandering veel nieuwe klanten zal opleveren.

Tags : Design, Logo, HAK, Groente, Verpakking

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!