Home    DPC    Info

21-03-2011
Het nieuwe praxis logo

De praxis heeft een nieuw logo. De slogan is niet veranderd en ook in de nieuwe folder is er niet ineens een totaal vernieuwde indeling. Het logo is in onderkast, de hamerkop is verdwenen en het kleurgebruik is anders. De letters zijn nog steeds in het rood, ze zijn van het gele vlak afgehaald en staan nu in onderkast en ze overlappen elkaar net waardoor ze een geheel vormen. De kop van de hamer is vervangen door een punt en deze is nu geel en daarmee is de kleur blauw uit het logo verdwenen.

Het nieuwe logo lijkt minder sterk als het oude en komt erg kaal over zonder achtergrondkleur. De gele punt op de i, trekt minder aandacht dan de oude blauwe vertrouwde hamerkop. De erg herkenbare eigenschappen van het oude beeldmerk zijn niet meegenomen naar het nieuwe logo en door het verwijderen van de hamerkop lijkt de praxis net als de gamma met het nieuwe logo de focus van het klussen af te halen.

Tags : Design, Logo, Praxis

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen


1 gewaardeerde reactie's


designbastard.com schreef op 22-03-2011 :

al moet ik toegeven dat het oude logo wat opfrissing kan gebruiken, het nieuwe is inderdaad niet echt een verbetering...


Laat gerust een reactie achter!