Home    DPC    Info

07-04-2011
Reggefiber past huisstijl aan

Op 4 april introduceert Reggefiber een nieuw logo en een bijbehorende huisstijl. De ontwikkelingen op het gebied van glasvezel gaan snel, razendsnel. Als marktleider op het gebied van glasvezel kunnen we uiteraard niet achterblijven. Met een nieuw logo en een nieuwe uitstraling zijn we zelf voortaan ook weer helemaal bij de tijd. Al blijft onze ambitie hetzelfde: heel Nederland aansluiten op het netwerk van de toekomst. Vanaf vandaag kunt u kennis maken met onze vernieuwde website aldus het persbericht.

Reggefiber maakt ook bekend dat ze de merknaam Glashart gaan vervangen voor Reggefiber. Dit zal gefaseerd worden veranderd. Het nieuwe logo is strak en zakelijk en goed verwerkt in de website. De letters zijn speelser en het word fiber word benadrukt door deze vetter te maken als de rest. Het beeldmerk heeft een duidelijke link met glasvezel aangezien de doorsnede van een kabel er ongeveer zo uit ziet. De kleuren zijn helder en komen goed over. Het logo zal zeker bijdrage aan het bekender worden van de merknaam Reggefiber, ook zal het uitfaseren van de naam Glashart de bekendheid vergroten.

Tags : Design, Logo, Website, Reggefiber, Glashart, Kabel

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen


3 gewaardeerde reactie's


Monique schreef op 22-10-2011 :

Weet je welk bureau dit heeft ontworpen?Elzo Smid schreef op 11-02-2014 :

Net als Monique, valt het mij op dat er met geen woord gerept wordt over wie verantwoordelijk is voor het ontwerp van huisstijl, logo, lettertype. Ik vind dat een beetje respectloos. Het aandeel van de opdrachtgever is hooguit 40%, dus noem dan het bureau ook.Luke schreef op 25-02-2014 :

Hallo Elzo,

Je commentaar verbaast mij, zoals je wellicht weet zijn er genoeg bedrijven die geen persberichten verzenden bij nieuwe logo introductie´s. Wij zoeken zelf de informatie bij elkaar, in het persbericht van Reggefiber noemen ze zelf het bureau niet.

Na zoeken op internet zijn we er nu achter dat Reclamebureau Dawn waarschijnlijk verantwoordelijk is, maar ook hun hebben zelfs op hun site geen woord staan over wie de huisstijl ontworpen heeft. Als het bureau die een huisstijl of logo heeft ontwikkeld bij ons bekend is zetten we dit altijd in het artikel.

Vriendelijke groet,
Luke


Laat gerust een reactie achter!