Home    DPC    Info

05-05-2011
C&A krijgt nieuw logo

De modewinkel C&A past het logo en het interieur van de winkels aan. Andreas Seitz, verbonden aan C&A Europe, verklaart dat het nieuwe winkelconcept is verdeeld in diverse belevingswerelden. Het nieuw C&A logo wordt al in enkele pilot winkels gebruikt en zal later dit jaar worden geïntroduceerd in de winkels en reclame-uitingen.

Wat is er veranderd aan het logo. Het 3d effect met de kleurverlopen is helemaal verdwenen. De blauwe cirkel met witte letters is vervangen voor witruimte met blauwe letters. De letters zijn qua positionering en uitstraling niet aangepast en de vorm van de donkerrode band is ook helemaal hetzelfde gebleven. Het logo oogt frisser en is wel breder inzetbaar geworden door het gebruik van de losse ring zoals op de vrachtwagen te zien is.

De evolutie van ons C&A logo is in stijl met onze iconische merk geschiedenis als wel als met de vernieuwd C&A identiteit en kan gezien worden als een visuele expressie van ons bedrijfsfilosofie om constant te evolueren en als reactie op de veranderen behoefte van onze klanten. aldus Seitz

C&A evolution

Tags : Design, Logo, C&A, Mode, Evolution, History

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen


2 gewaardeerde reactie's


Fr@nk schreef op 14-11-2011 :

Ik vind het jammer dat het logo ´plat´ is geworden. Ik had persoonlijk liever gezien dat ze nu eens uit hun schulp (lees rand) waren gesprongen. Ondanks dat de letters staan voor de voornamen van de oprichters vind ik het meer van deze tijd zijn om een onderkast te gebruiken. Zou naar mijn mening frisser zijn geweest. Gelukkig blijven smaken verschillen. Goed verkocht maar het ontwerp is bespreekbaar.Elly de Jong schreef op 15-05-2012 :

L.S., Ik vind het mooi dat het logo nu meer op een zegel lijkt. Met het blauw en de bolling erin vond ik het net een wielsierdop. Een zegel is een erkenning van echtheid. En die prachtige Romeinse kapitalen, ruim 2000 jaar geleden al ontworpen, als keurmerk. Zo kan je de letters ook lezen als kwaliteit die blijft. Ikvind het logo dus prachtig! Er komt nu heel


Laat gerust een reactie achter!