Home    DPC    Info

22-12-2011
Hogeschool Zeeland, nieuw logo en huisstijl

Vanaf 20 december heeft de HZ een nieuwe huisstijl, een nieuw logo én een nieuwe website. Met de nieuwe vormgeving wil de hogeschool inspelen op veranderingen in het hoger onderwijs en zich nog beter profileren als “de persoonlijke hogeschool”. Tevens gaat Hogeschool Zeeland vanaf nu door het leven als “HZ University of Applied Sciences”. Deze naam werd al gehanteerd op de internationale markt, en is nu ook voor binnenlands gebruik.

Ook de verschillende academies binnen de HZ hebben een naamswijziging ondergaan en een eigen gezicht gekregen. We kennen nu vier kernacademies met een focus op regionale verankering en instroom: de academies voor Educatie & Pedagogiek, Economie & Management, Technologie & Innovatie en Zorg & Welzijn.

Het nieuwe logo is totaal anders, de Z sluit nu mooi aan op de H en deze zijn op een schild geplaatst. Het schild is uitgevoerd in de kleur waarin de tekst onderin en de stippellijn ook zijn uitgevoerd, waardoor dit een compleet geheel geeft. University en Academy zijn altijd in het donkerblauw uitgevoerd. De letters staan nu recht, zijn in bovenkast uitgevoerd en zijn in een strak en duidelijk font uitgevoerd. Het nieuwe logo straalt ambitie en degelijkheid uit, wat goed bij een Hogeschool past, ook is het nieuwe logo nationaal en internationaal goed bruikbaar.

Tags : Design, Logo, Hogeschool, Zeeland

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen

Laat gerust een reactie achter!