Home    DPC    Info

25-09-2012
Brise gaat verder als Glade

Het merk Brise gaat verdwijnen, het bedrijf SC Johnson heeft de luchtverfrisser Glade in 1956 geintroduceerd in de VS en de naam was in Nederland altijd Brise. Nu gaat Brise eruit en zullen de producten voortaan als Glade over de toonbank gaan. Het Glade en Brise logo zijn opgebouwd uit hetzelfde lettertype en hebben dezelfde sierlijke lijn eronder. Het Glade logo is iets donkerder en geeft wel de indruk dat het lettertype en de onderstrepende lijn zijn ontwikkeld met dat logo als belangrijkste merk.

Tags : Design, Logo, Verpakking, Brise, Glade

Delicious Facebook Linkdin Twitter Rstat Bookmarks Hyves

Gerelateerde artikelen


2 gewaardeerde reactie's


Christine Loriaux schreef op 26-12-2012 :

Dames en heren, ik heb in mijn kerstpakket de glade by brise gekregen. Als je de gebruiksaanwijzing leest, sprayt hij wanneer er een beweging wordt waargenomen, vervolgens zou hij 20 minuten niets meer doen. Wat schetst mijn verbazing elke keer wanneer je er weer langs loopt dan sprayt hij opnieuw. Ik heb hem al binnenshuis meerdere keren verplaatst maar zonder resultaat. Ik wordt er helemaal zenuwachtig van en heb de batterijen er maar uitgehaald. Jammer, het leek me zo handig.....en frisLuke schreef op 28-12-2012 :

Hallo Christine, Glade/Brise is een merk van SC Johnson, het beste kun je met hun contact opnemen als het product niet werkt zoals gewenst.


Laat gerust een reactie achter!